» indexabout
Monday, 9 April 2012, 03:32 (comment)


                                     

Heyy Pretty and Handsome . How are youu ? okayy . takpayah buad-II taksihatt lah sangat kan . LOL . back to the title . harini memang ketaq perut gilaa gi-laa laaa . what a scared ! haha . okayy dalam table yang cikgu tunjuk kat kami ( player ) harituu game start pukul 11 . kami bertolak dari sekolah dalam pukul 8 centuu aa . spatutnyaa pukul 7 lebihh . tahu kenapaa ? haha . cikgu kami tak bangun tidur lagi der . naseb aku call dya tnya ada mana . tgk-II cikgu cakap dia ada at rumah lagi . haa 7.20 baruu bangun . kalau aku tak call . macena lahh kan ? dok kat sekolah tuu smpai ke malam lahh en . haha . sokayy :) smpai-II jaa dekat SMK Tunku Sofiahh , stretching apa semuaa . suddenly depa pnggil masuk padangg dalam pukul 9 . kami semua ni terkejut biawak kodd . kata start pukul 11 . tapi takpaa . naseb laa dah bersediaa sikit en . first fight dengan sekolah apa hah ? kayy lupaaa . main punyaa mainn . habeh game apa semuaaa kami pun menangg laa kann . hihihi . eh menang kaa ? okayy dengan seri pantai kami menang 6-3 but dengan seri ampang kami kalah cekk oii berapaa tak ingat but nvm kami dahh try yang the bestt dahh . adat permainan kann :) say cheseee . hehe . cikgu kami memang the best . balik tuu diaorang belanjaa makan . pusing satu alor setar .. ronda-ronda jalaa . hahahaha . okayy hati senang perut kenyangg . tetiba sampai kat sekolah pukul 12.30 . yeayy ! balikk awai . haha (Y) eh okaylaa . nakk mandi nii . haipp haip jangan kata bau busukk nahh . hoho . okayy baii :3

      p/s : picture yang kat atas tuu bukan team kami kayy . google kan adaa . tak sempat nak snap pun tadi :)


« previous
next »