» indexabout
Friday, 19 October 2012, 09:07 (comment)

      Speacial Day Maybee
                                    
                                         السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
TingTong TingTong. Hello ? Ada orang tak *jinjat sambil lambai tangan ? Ohh maybe takda orang sebab tengah busy tengok cita anacondas mungkin :) Nvm ehh today. Ha'aa today 19 Oktober 2012, Jumaat. Hensemnyaaaaa tarikh harini. Hehehee :)
Yahh. As you know, today is my birthday. Hihi :* BirthdayGirl lahh kononn :P Wanna to sharing my day with you. Okay hari khamis pukul 9.00pm maxis text. Nampak tak ke'sweet'tan kami ? Haha. Maxis text cakap tepat jam 12 esok (Jumaat) dapat call free. Ohh bahagianyaa bila membaca :D Maxis lah orang first yang wish. Muah setompuk :* kahkah. Dengan dukacitanya  terus tunjuk mesej tuu dekat mama.  Mama cakap "ehh besday jikahh kaa esok ?" Alele mama nii buat-II lupa boleh. Hahaha. Dandan cakap nak bawak pii celebrate bla bla. Ecehh. Okay chit chat chit chat with mama about a few minutes, terus pii ruang tamu on facebook and twitter. Well memang benda yang sama orang buat kalau esok tuu besday dia :P

Hahaha. Eh ada sorang bestie saya nii. Dia sportingg and otak gila-II sikit macam saya :O Kuat perasan itu yang penting. Tepat jam 12 dia call saya and cakap something. Nak tau kaa apa yang dia cakap ? Ehh semua nak tau :P Buuu. Haha okay okay dia cakap "happyBirthdayy *sambil gelak ?" haha mana terharu punn. Sharp pukul 12 kay :O Eh dia jugak ada bagi present kat iteww. LOL. A hijab :) Yess nice :) Nvm thankYouu for your wishes and present. FYI dia nii ada penyakit yang suka wish bebanyak kali. Katanya dia akan wish sampai special day saya tamat. Ehhhhhh ? Siapakah diaa :O


Okay. Start pukul 12 tuu. Phone dah ready kat tangan. Well macam biasa. Buka contacts call semua kawan. Majoriti semua contact yang ada dalam fon tuu saya call. Tapi malangnyaa ramai yang dah start bekerja time tuu. Kerja buat tahiMata. Tapi ada jugak yang tak kerja time tuu. Haha. Yang lawak time call Farah ah. Call dia tnya dia buat apa semua. Lepastu ada patut dia kata "habeh takdak qeja dahlatuu. Boleh jadi noh hang. Hahaha" dan banyak lagi benda yang kami merapuu. Second people yang jwab call, Biah. Yeahh biah memang suka tidoq lewat :P Dengar lagu katanya time tuu ;) Biah siap tanya lagi ada apa call. Haha. Jawab saya bosann :P Sembang merapu jugak dengan biah pun. Taklupa jugak nohh dekat Nisa,Afiqah,Jiah,Sarah,Memey, Kak Fatin, Nurin, Yana busukk and other. Eh tadi first wisher maxis kan , ehh maxis pulak err, first wisher Bini Louis and da last wisher Fazeera ngok ngekk and tyra ketod :) Haa afiqah dah jnji nk bagi hadiah. Saya akan tuntut :O Okay dahdah, Kalau nak list semua wisher, rasanya bnyak post nii -,- Nvm HowLaugh ? Hahaha. Ambuii laqat nak cerita A smpai Z. Jenohlaaa :P Hehee

Ehh thankYouu jugak dekat myLovely brother :P terimaKasih sebab jimat duit utk beli tepung dengan telur. Macamana ? Masak cucur kaa petang tadi ? Lagipun kedai tutup nohh ? Hahaha :P Main laa tepung sorang sorang. Takpun main dengan Dina. Dina memang suka main tepung. Katanya tepung tuu BEST FRIEND FOREVER diaa :O Eloklah hampa main duaa kay kayy. Buuuuu :P Hahaha. Ehh nak muahh setempek :3 Trolololo


Wanna thankfull to mama and abah. Dear Mama, thanks for your kissing and thankYouu for being an artist for a minute. Title of the song : HappyBirthdayy~ Hehee ILOVEU mum :* ehh macam sweet pulak -,- haha anak kesayangan mama kononnya :P Hai abah , manaa hadiah ? Kata abah nanti. Ambuii dok main postpone-II pulakk. Nak buat suprise kaa apa :O Hehee Nvm thanks jugak dekat paksuu and cousin petang tadi. Hahahaha. Gelak sakan kann ? Fuhh best (Y) 


Nirwana band kata sudah cukup sudah, cukup sampai disini saja :) selamat juga diri daripada prank prank oleh british-british yang masih hidup nii. Ehh ? Soryy soryy. Aman duniaaa. Mesti best kan depa main tepung depa-II jaa ? Hm *cedihh kahkahkah :P okaylahh wanna say byee. SleepTight alls. See you :)













« previous
next »