» indexabout
Wednesday, 26 October 2011, 08:10 (comment)

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
haa'aaaaa . TREASURE HUNT ! ada baca kan . post yang sebelum niii ? ahaha . what you think about this adventure ? WINNER ? LOSE ? haha ! each group may has 10 members . okayy . macam biasaa . kami satuu group , semuanya bestie-2 akulaa . hmmm , sebelum kami start this adventure . my counseling teacher were tell us about syarat-2nya lerr kan ! #sorrytuusay . nak habar mai . aku takpandai BI . so aku campuraduk jeaa macam rojak .  aumm . sedappp ! ada kacau ? okayy ! first klu : gendang gendut tali kecapi . kenyang perut senang hati ! ahaha . wowwoww ! dengan sepantas kilat kami lariii menuju ketempst tuu , kafeteria . hmm , yang amat menyedihkan sampaii jeaa dekat klu keberapa ehh ? 7 kod ? kami cari punya cari . tak jumpaa jugak ! then we all ambek keputusan , tidak akan meneruskan lagi game nii !! dahh kata centuu kami pun menujula ke surauu . hmm , dengan situasi muka yang masam nii haa ! duduk jeaa satt . aku n bestie aku sorang nii pun . bertekad untuk teruskan lagii . okayy . kami duaa pun p lhaa cari sekali lagii . huh ! lastly . jumpa jugak . ok . kami pun buad lhaa apa yang patut buad kann . habis punya habis . kami dengan penuh bersemangat p balik ke surau . jyeahh ! konon harap-2 menang lerr kann . hmm . kami pun bagila klu yang kami cari dan jawapannya sekali at cikguu . chek punya chekk . oh yeahhh !!!! akhirnyaaa ....... :D:D !! cenapun kami adalah pemenang yang tak akan naek atas stage nantii . huh !! at first tuu punyaa lhaa bersemangat . lastly . hmmmmmmmm ... mungkin hari kita dah habis kan bestie ? penat tak terhingga . okayy . terima jalaa . #konklusinyaaa ; bagi jeaa dekat orang laen samaa . yang hampa nak sapu semua tuu pasal geng oii ? heee . kbyeeee !
                                                                                  missziekah 


« previous
next »