» indexabout
Saturday, 29 October 2011, 06:31 (comment)

 السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
hyee peeps ! how are you ? hihi . banyak hari dah kan ziekah tak hapdate blogg . bukann apa tadak event yang bestt . hehee . haa ! kali nipun bukannya ada event yang bestt sgt punn yang nak ceritaa nii . sajaa nak merapuu satt . #merapu pilaa sat . boring tahap doraemon kod >.< ! hmm , nak cerita hapa ehh ? errr ... ha'aaaaaaaaaaa.............
                                                        1.TAK SABAR NAK PINDAH 
taksabar ahh nak pindahh . nakp dokk sekampung dengan sweetheart titeww . ehhehe . mybe tahunn depann kodd . horrayyy . bolehla jengguk tiap-2 harikan kan ? hah ! confirm sejukk dokk situu . kampungg kan ;)
                                                       2. TAKUT NAK NAIK FORM 4
sebab hapaa ziekah kata takut ? sepatutnya seronok lerr kann ? dah nak habeh sekolah ? haaaa. diaa laa .  banyak laa seronok . takut sebab time tuu lhaa ziekah kena pulunn . means study hard , work smart ! sbb hapaa ? time tuu jugakk lerr nak tentukan masa depan ziekahh auu . hermm . takut kodd . SPM bhaii . #ada orang cakap " alaa . lambat lagila . buatpa hang nak fikir-2 pasai spm uhh . lagipun hg baru form4 . rilek lhaa " . haaa . manyak lhaa hampaa . mama aku cakap time form 4 lhaa kena pulun ! huh :P
                        3.TAKMAU HILANG BESTIE BILA DAH HABIS SEKOLAH NANTI
selalunya kan . bila kita dah habis sekolah ann . semua pakat ligan cita-2 sendiri ann . semua dah pandai begaya ann . semuaa kerjaa hebat-2 . haa . time tulaa lepaa semua akan lupaa kawan an . an-2 ?. almaklumlaa bila dah kerja tuu . mesti ada kawan baruu ann ? yaa dakk ? hmm . hokeyy . harap-2 besti aku semua . takmacamtu laa .
                                         4.TAKMAU DOK JAUH-JAUH DENGAN FAMILYsayang family sendad-2 auu . namao namao . namao dok jauh dengan familyy . nothing tuu say . just want tuu say ;; mama abah kakak adikk . kak gkahh nak habaq yang kak gkah sgt hampaa semuaa sendad-sendad sampai mati auu <3<3 !

huhh ! panjang dak panjang dak ? boleh buat karangan dak ? nerghhh . tak panjang punn . kalau aku buad karangan . taubatt hampehh . peacee ;D

okayy lerr . tak laratt nak taipp dah aehh . nak p tgk bolaa satt . goo N.9 gooo . goo terengganu goo . semuaa ziekah sokongg ;D okayy see yuu .

                                                                           missziekah 


« previous
next »