» indexabout
Wednesday, 26 October 2011, 08:16 (comment)

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

err . today nak update apa ehh ? hmmm . haaa'a . jumjum cerita pasai cita-cita . hehee . besar nanti kan . titew kan nak jadi pensyarah lah . aww ! sepertimana yg kita tau . kalau nak tuu . kenala berusaha dengan bersungguh-sungguh an ? okay . tengah usaha lerr nii . tapikan . titew tgk titew berusaha macam maen-2 jekann ? huh ! kesian parents titew auu . kenapa aku banyak main nii ? sedangkan exam yg nak tentukan masa depan aku dah nak dekat . #berapa hari lagilah yg nak dekad tuu# ? 2 tahun lagii . eh2 . kira tak lambat lagi lerrtuu . pejam celik-2 . huh ! tengok dah nak naik form four dahkan . okayy time nilaa aku kena berusahaa nihhh !! takmau main-2 dah . namao-2 !! mama,abah . kak gkah janji akan bahagiakan mama nan abah tauu .

kalau dah berusaha tuu . tapi takdapat jugak ? hmm , mungkin bukan rezeki titew . #tapi bagi siapa yang berusaha tuu . mesti dia akan dapat jugak kan ? DIA itu MAHA segala-galanya lahh . okayy . need to goo now . byee ;)
                                                                           missziekah 


« previous
next »