» indexabout
Monday, 10 September 2012, 05:10 (comment)


    السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Hello gaissssss :) Missme ? Not ? Okayyy saya pun tak rindu awak awak dan awak too :P jkjkjk Now dahh bulan 9. Cepatkan masa berlalu :O Kayy kay kali nii taktau nak tulis apa ? Memang saja nak merapu nii. Haha.
Okayy enough. See the photo gaiss. "We Are young" eh takpayah nak perasan sangat yang awak tu masih mudaa. Tak kata ? Tu yang sebut tadi tuu apa ? :P hoho kalau nak tau muda kaa dakk pi depan cermin and tanya cermin tuu "aku muda ke tua?" gerenti cermin tuu akan jawab awak awak dan awak punya soalan. Saya cakap gerenti. ThumbsUp.
Herrrrrr. Jari kata berhenti otak pun sudah blurr. So apa perlu buat. Post kalini memang pendek tapi bermakna kankan ? Hahahaa :) LOL. aaa harini My brother's birthdayyy. Andd dear Brother , wanna to say Happy Flouring Dayyyy. Enjoy your day. Jadikan harini hari yang meaningful in your laif. "We are young" tuu unsuitable for you brother. Dah tua nyee pun :P Haha :) Nahh tepung pulut sebagai hadiahnyaaa :* trololo Okayy stop. Baii and Assalammualaikum gaiss :)

















« previous
next »