» indexabout
Monday, 24 December 2012, 00:37 (comment)

 ★JAUH LAGI PERJALANAN HIDUP
                                       
                                     
   السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Salam diberi, mohon dijawab. Tak suruh jawab kuat-kuat pun. Jawab dalam hati yang suci tu pun dah cukup. Okay dah tak sabar menanti ketibaan lesen L yang bakal dikeluarkan dalam this week maybe. Hahahaha *flip rambut* Alhamdulillah, test computer lulus jugak. Taklah serabut kepala nak kena ulang bagai. Only 44/50. Nvm janji lulus. Pi buat dengan nisak, markah pun sama. Nilah dinamakan sahabat sejati. Buat apa mestilah sama ;p Yedakk ? Hahaha LOL :* Time buat teori tuu, nasib baik lah bawak helmet sendiri. Kalau takk, terpaksalah pakai helmet depa yang agak macam zoo negara tu. Cikgu kat situ pun cakap, memacam binatang ada dlm tuu. Cuma dinosour jaa yang tak wujud kat situ. Tidak mati dekat situ laa. 

Today 24 December 2012 bersamaan hari Isnin, dan 31 December bakal menjelma tak lama lagi. How sad I am ? Not ready yet to go to sekolah kesayangan dimana, disitu lah saya belajar mencari nilai x dan y. Espiem derr -,- Ingat apa kaa ? Tapi mama selalu cakap, "takpayah takut. Kalau baca buku, study cukup. Boleh aihh. Yg takut sangat tu sebab tak study kan ?" Haa seeee ._. Tetiba semangat semakin membara macam rumah terbakar tu haa. Hihi taksabar pulak rasanyaa. Yeha yehaa super senior dooo *jeling* Taksabar gilos nak habis sekolah. Tapi, bila dah habis sekolah tuu, masih jauh lagi perjalanan hidup. Berkilo kilo meter lagi haa. Tengok gambar kat atas tuu. Jauh kan jauh kan ? 

Even, school holiday dah nak habis. Jalan dekat Alor setar nii dah macam Kuala Lumpur, you know ? Jamm ! Kalau tidur dalam kereta punn, bangun bangun still ada kat tempat yang sama lagi maybe. Indahnyaa dunia kan -,- Yalah semuanya sibuk nak shopping barang sekolah. Back to school ! Kembali ke sekolah lah apalah dekat mall sekarang ni *Tangan dibahu, mata tengok langit yang biru lagi tinggi tu* Hoho. Have fun main skybowl dengan mama. Hihi

Okay. I don't care what going on. What in my mind now, when I can get car license ? Huwarghh ! I wish, when I was get car license, I want to travel the world. Visit Australia, Beijing, Perth, Istanbul and etc. Could my wish will come true ?! Just berusaha, berdoa. Who knows, one day when I awake from my sleep, I was at there. Wihehe <3. Okay enough. Dah tepat jam 4.30 seperti mengundang saya untuk bermain badminton with cousin. See you. Assalammualaikum again. Byee :)



 






« previous
next »