» indexabout
Tuesday, 4 March 2014, 22:47 (comment)

BUIH-BUIH CINTA
                                           
                              السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
Naaaaaaa i'm back! Well busy dok sedapkan hati memandangkan result lagi 15hr pergh gila kau tak cuak? Untuk meredakan tragedi cuak tu, aku cuba countdown dekat moment wechat kahkahkah. Dah laa malas nak cerita pepanjang pasal result ni, nak tak nak, nak jaa aku bunuh 20Mac ni guna pistol air tauuuuu ish

Actually entry yang nak diceritakan ni pasal Buih-Buih Cinta jaa even sebelum ni banyak lagi cerita yang menarik tau tapi taksempat lak nak cerita. Okay memang happening sangat bila main buih tu dekat Taman Jubli Emas, Alor Setar haaaa gitu. Memang boleh lupa masalah gila lah, tak caya try. Kan pepatah melayu cakap "belum cuba belum tahu dah cuba hari-hari mahu". 

Punya tunggu makcik yang jual sewa buih tu datang, kau tahu memang sempat kalau aku nak pusing-pusing mall shopping sambil makan-makan borak-borak ngan kawan. Benci tauuu! Asyik seronok bermain tetiba tengok jam dah nak dekat maghrib so kami pun punya rush laaa nak habiskan air sabun tu hahaha. Kelakar sangat bila tengok situasi kami tu. Dah hantar apa semua dekat makcik tu, dan lagi tau dia tanya "Happening dak?" Haaa dengan slambernyaa aku jawab "Happening sangatttt" kalau dah boleh beli terus bawa balik main dekat rumah dengan dak-dak kecik tu kan best tapi tulah punya kedekut makcik/pakcik tu bagi sewa jaaa. Em redha tauuu, 

Tak sah lah kalau keluar ngan kawan-kawan tak selfie kan? Memang bagi kami tu kerja wajib buat kalau tak mati. Haaaaa dah selfie tu, melebih pulak diorang sampai dekat 153 gambar dalam dslr ni. Kalau photographer berbayar takpa gak, ni dak. Lepat liat betul, dahtu memasing suruh hantar gambar petang tu dekat wechat, amboi penat tauuu mengalahkan orang tunggu 7E tutup tapi tak apa lah demi kawan, air besar diorang pun aku sanggup basuh. Teman sejati kan aku? 

Haaa ni mula lah nak mengarut memacam, dah dah kat bawah ni ada beberapa keping gambar pasal dua petang bermain bubbles tu;
                              













       tengah fikir dari haritu, apa yang makcik ni tengah buat? em thinking



     banyak betul gambar depa ni dalam dslr, naik nyampah iolls. Konon sweet puih!


                             semua terkejut tengok kuda terbang :O



                            macam kacau bubur asyura lak hahaha

spoil terus gambar bila ada bodyguard kat belakang, takboleh tengok orang bahagia sikit


                                       tengok? ada lagi? ish











                                      

                                      

                                      

Perkenalkan, yang depan sekali kitorang punya bodyguard, belakang sikit tu isteri bodyguard then aku yang single ceh haha haa lagi dua orang belakang tu dah kahwin anak dua

Setakat itu sahaja lah episode kali ni, penat tauuuu tunggu upload gambar semua ni, ada lagi 120 lebih hahaha byeeeeee!

Nota Kening; dua tiga kali gak fikir nak upload video time main tu atau dak? Memandang lambat digaul dengan malas sehingga sebati, takpayah lah

HIDUP TANPA PEGANGAN IBARAT BUIH, ANYTIME DIA BOLEH PECAH
                                                            




« previous
next »